Related Posts with Thumbnails

Friday 22 July 2011

Tittar tillbaka på

festligheterna häromdagen. Vi firade vår bröllopsdag med att laga mumsig mat ☺ Två förrätter: räkcocktail samt toast med svamp, paprika, persilja och fransk vitlöksost i ugn... och till efterrätt kladdkaka med grädde och diverse saltade nötter plus engelsk trifle. 

    





    


    







Nu ska vi fundera ut vad vi ska hitta på nästa år när vi firar 10-årig bröllopsdag... Då kanske vi t o m har huvudrätt på menyn hihi - kan väl säga som så att det var en mycket lyckad dag och småtrollen hjälpte till att äta både det ena och det andra! Vi somnade alla mätta den kvällen ☺ så någon maffig huvudrätt behövdes inte!

Kram♥

5 comments:

  1. Hallå, kikar in och ser hur det är med dig...långt där borta. Mysigt ni har haft det med god mat! Här i Orsa idag är det mulet och regn hängande i luften, så idag blir det lite innepyssel med barnbarnen som ska vara här i helgen. Plockar in lite av varje i trädgården och hänger på tork... dekorerar kransar med det sen! Du får ha det gott, kram Marie

    ReplyDelete
  2. Vad gott det låter! Vem behöver huvudrätt då??
    Grattis i efterskott!
    Kram!

    ReplyDelete
  3. Oj, så mycket gott på dina bilder idag!
    Önskar dig och maken ett försenat grattis på bröllopsdagen.
    /Anna-Karin

    ReplyDelete
  4. Grattis i efterskott lilla gumman. Maten ser jättegod ut. Önskar jag kunde komma och smaka. Kram Moster Ann

    ReplyDelete
  5. Den där räkcocktailen toasten får du allt lämna recept på :) huu så gott! Man har ju en matmage och en efterrättsmage och min efterrättsmage har större plats än mat..två förrätter låter perfekt!
    Kram från ett grått, varmt Blekinge
    //Fia

    ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥