Related Posts with Thumbnails

Friday, 22 July 2011

Tittar tillbaka på

festligheterna häromdagen. Vi firade vår bröllopsdag med att laga mumsig mat ☺ Två förrätter: räkcocktail samt toast med svamp, paprika, persilja och fransk vitlöksost i ugn... och till efterrätt kladdkaka med grädde och diverse saltade nötter plus engelsk trifle. 

    

    


    Nu ska vi fundera ut vad vi ska hitta på nästa år när vi firar 10-årig bröllopsdag... Då kanske vi t o m har huvudrätt på menyn hihi - kan väl säga som så att det var en mycket lyckad dag och småtrollen hjälpte till att äta både det ena och det andra! Vi somnade alla mätta den kvällen ☺ så någon maffig huvudrätt behövdes inte!

Kram♥

5 comments:

 1. Hallå, kikar in och ser hur det är med dig...långt där borta. Mysigt ni har haft det med god mat! Här i Orsa idag är det mulet och regn hängande i luften, så idag blir det lite innepyssel med barnbarnen som ska vara här i helgen. Plockar in lite av varje i trädgården och hänger på tork... dekorerar kransar med det sen! Du får ha det gott, kram Marie

  ReplyDelete
 2. Vad gott det låter! Vem behöver huvudrätt då??
  Grattis i efterskott!
  Kram!

  ReplyDelete
 3. Oj, så mycket gott på dina bilder idag!
  Önskar dig och maken ett försenat grattis på bröllopsdagen.
  /Anna-Karin

  ReplyDelete
 4. Grattis i efterskott lilla gumman. Maten ser jättegod ut. Önskar jag kunde komma och smaka. Kram Moster Ann

  ReplyDelete
 5. Den där räkcocktailen toasten får du allt lämna recept på :) huu så gott! Man har ju en matmage och en efterrättsmage och min efterrättsmage har större plats än mat..två förrätter låter perfekt!
  Kram från ett grått, varmt Blekinge
  //Fia

  ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥