Related Posts with Thumbnails

Friday, 8 July 2011

Men,

vad kallt det var igårkväll när vi skulle gå och sova. Huga! Det var riktigt kallt, trots att vi var allihopa under både duntäcke, flanellakan och hemvirkad vacker - och otroligt varm filt. Glömmer ibland bort att det fortfarande är vinter här, speciellt när jag tittar in hos alla fina svenska sommarbloggar. På dagarna är det varmt och mysigt här med. När man är i solen eller ute och promenerar med vagnen  känns det som om man vore i sommarsverige - när det är soligt och varmt, inte regn och +16°C!

Här sitter jag nu framför datorn. Klockan är strax halv åtta. Det är tolv grader härinne, aningen svalare i sovrummet och vardagsrummet för där finns de stora fönstren - englasfönstren som släpper in all kyla i världen. Iklädd flanellpyjamas och filt njuter jag av tystnaden då resten av familjen fortfarande sussar sött en stund till. Håret står på skaft *ler* -så det blir inget foto på mig just nu!!

Jag visar istället foto på mina dalahästar som får lite underbar morgonsol på sig... +8,5° ute, men en topp på +19° väntar - det kommer att bli en strålande fin vinterdag!


Kram♥... och ha en trevlig fredag!

3 comments:

 1. Burr så kallt. Måste ge en eloge för att du fixar det. Jag gjorde det inte. Vi hade tidigare en "vulcano" heater i vårt gamla hus, boy var det kallt i sovrummet när man vaknade på vintern innan "heatern" var påslagen och den satt ju dessutom i andra ändan av huset. När vi fick vårt första barn gick "barnpengen" till att sätta in vår centralvärme, bästa vi gjort :-)
  Njut solen där ute. Hos oss är det blåsigt och grått idag.
  Tjingeling :-)

  ReplyDelete
 2. Hej Pernilla

  Yep! Home is definitely where the heart is too!
  I have been soo busy lately with the loppis n Time for Tea I haven't been on the blog much and my posts are few and far between. Enjoying the Swedish summer and an early morning swim in the river and a cycle ride home to breakfast!
  LOVE your Dalahast!
  I forget that the otherside of the world it's winter...Keep warm my friend, lots of snuggles with your little ones
  LOVE PEACE enJOY
  Julie
  x
  Detsamma! Ha en trevlig helg kram x

  ReplyDelete
 3. Usch så kallt! Här har vi 16 grader just nu och regn! Så det har blivit en innedag i dag!

  ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥