Related Posts with Thumbnails

Thursday, 22 December 2011

Christmas lights

Häromkvällen njöt vi av vackra hus med massor av juldekorationer.
Julmusik bjöds det på - härliga Christmas Carols.

Det var så vansinnigt mycket folk och bilar att vi var tvugna att parkera på en sidogata och promenera på gräset. En kul upplevelse i den australiska kvällsvärmen. 

Kram♥... och ha en trevlig torsdag! Här går dagen i julens tecken. Julgardinerna i vardagsrummet har äntligen åkt upp, köttbullarna stektes klockan 06:00 imorse och nu ska laxen gravas och sillen läggas in. Jo just, jag får inte glömma att skinkan ska in i ugnen... ☺ Vi ses imorgon - dagen före julafton! Tjingeling, go'vänner.

Ps. Bilderna är tagna med mobiltelefon och kvaliteten inte den bästa... Kan väl säga att ialla fall jag blev grymt sugen på att dekorera vårt hus nästa jul, men kanske inte lika mycket... lagom är bäst!!

4 comments:

 1. Jisses vilka hus!! Man tror knappt det är sant. Vi tyckte vi hade mkt som hade två slinger på balkkongerna..haha - löjligt lite ;P
  Man kan undra vad det kostar att ha alla lampor igång?
  Här är det köttbullsstek på gång, sen sillsallad som ska göras, istället för gröt har jag en ny tårta varje år. Det blir revbensspjäll och skinkan i ugn..ja hua - mycket e de!
  Ha det så bra - härligt för dig att mamma är hos dig//kram Fia

  ReplyDelete
 2. Där var det tänt och ordentligt också!
  Ser skönt ut med lite lättare kläder, måste vara underbart med värme under julen!

  GOD JUL, julekram Tina

  ReplyDelete
 3. Du får ha en riktigt God Jul!

  Kram
  Elna

  ReplyDelete
 4. Säkert en upplevelse att se alla dessa dekorationer men nä, jag kan inte tycka att det är snyggt.. Jag tycker det är fint med en eller ett par ljusslingor i en gran eller en buske och INTE i kulörta lyktor utan i fina vita i mysigt sken =) Men alla är vi olika =)

  Ha nu en fin jul Där borta =)

  Kram Mia

  ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥