Related Posts with Thumbnails

Sunday 30 January 2011

Söndagssvammel

En morgon fylld av kids TV, barnskrik och lek samt träning på vår nya treadmill - promenadmaskin med oändliga alternativ, CardioTech... gör att man kan vara trött innan klockan är tolv!!

Mannen jobbar. Eftersom han bara har två garanterade dagar i veckan har han lediga dagar mitt i veckan istället för helgen då han jobbar lö: 08-12+13-01 sö: 13-01 vilket är helt OK, men ibland önskar jag att han hade ett vanligt jobb... Det där med att helgerna är familjedagar är inte riktigt vår grej. Eventuella picnics och utflykter får ske på vanliga dagar och helst då Jonah inte är på pre-school, så det gäller att mannen är ledig på måndagar och onsdagar! Ett riktigt pussel eftersom han ibland måste jobba väldigt oregelbundna tider.

Spindeln häromnatten var en sk huntsman. Dessa kommer i varierande storlekar - allt från småbäbisarna som är små som knappnålar ända upp till stora som handflator med benen utsträckta. Kan väl lugnt påstå att småbäbisarna inte oroar mig speciellt mycket, men känner visst obehag med lite större spindlar - och panikångest med de största! Kommer nog aldrig att kunna smälla till en bamsespindel med min sko t ex - där går gränsen - jag kan nog tänka mig att dränka den med insektsspray istället!!



Bakade en chokladkaka i en av mina silikonbakformar - första försöket med en sån bakform - en solros.  Resultatet mumsar sonen på just nu medan lillfröken vår sover middag - eller eftermiddag är det väl egentligen... ♥
Have a nice Sunday!!

Kram♥

1 comment:

  1. Vilken smaskig kaka! Själv har jag bakat minisemlor med äldsta barnbarnet! Och tittat på handboll, I dag har vi haft +grader och strålande sol! Hälsningar Christina

    ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥