Related Posts with Thumbnails

Sunday, 16 January 2011

Kvällspanik i min ensamhet...

Klockan är strax efter kvart i nio denna söndagskväll. Båda barnen sussar sött och jag har äntligen lite tid framför datorn. Mannen är och jobbar. Han har två garanterade dagar i veckan, två 12-timmars pass varje lördag och söndag: 13:00-01:00. Igårkväll hade jag fått barnen isäng tidigare än vanligt och jag satt här framför datorn och gjorde inget särskilt...

Jag är van att höra possums och katter studsa och promenera på taket, så numera är jag inte rädd för de ljuden även om de får mig att hoppa till. Plötsligt hör jag ett ljud som får hjärtat att slå snabbare - det låter som om nån håller på att bryta sig in genom vår screen door som är utanför ytterdörren. Kände paniken komma smygande! På skakande ben sicksackade jag genom huset för att kolla vad som stod på... Jag smygkollade genom gardinen... Det var en katt som hoppat upp på nätet på dörren och försökt få tag på små gecko-ödlor!! Jag är så glad att inte var nåt värre!!

Hoppas ni all har haft en underbar helg och att det inte snöat alltför mycket på er♥

Kram♥

3 comments:

 1. Jag hade nog blivit skräckslagen.. Vet i tusan om jag ens hade vågat mig fram för att kolla.. Skönt att det bara var en katt iaf :-)

  Hoppas din dag varit/är bra..

  Kram Mia

  ReplyDelete
 2. Stackare
  , fy så läskigt! Vilken tur att det bara var en kissekatt! Här hemma smälter det just nu för fullt. Massor av vatten men inte i närheten av vad ni får uppleva förstås.
  Kram Anna

  ReplyDelete
 3. Det lät skrämmande kan jag tro, själv bor jag ju ensam här på Bossgård uner veckorna..mannen kommer hem till helgerna så det är tur jag har sällskap utav Otto för ibland skenar ju fantasin iväg, ha det gott, kramen

  ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥