Related Posts with Thumbnails

Wednesday, 26 January 2011

Australia Day 2011


Happy Australia Day!!
Flaggan lånade jag från denna sidan


Idag är det nationaldag i Australien. 223år sedan som den vita befolkningen steg i land på denna kontinent. 11 brittiska skepp med fångar... 26 januari markerar denna händelse, men firandet speglar även vårt samtida Australien: vår mångkulturella samhälle, landskap och vår ljusa framtid. Det är ett tillfälle att reflektera över vår nations historia, och att överväga hur vi kan göra Australien en ännu bättre plats i framtiden.

Idag kommer flertalet bbq:s att bjuda på lamm - australiens nationalkött... en massa öl, bad i poolen och tillsammans med släkt och vänner fira nationaldagen i väldig laid-back anda.

Vi tänker bege oss till Thomas the Tank Engine museum i Ipswich eftersom sonen är tågfantast. Solen skiner och det kommer att bli en underbart vacker och otroligt varm nationaldag med en topp på +33°, min första Australia Day som australisk medborgare.Må så gott alla söta som tittar in då och då.
Ha en underbar onsdag.

PS. Förhoppningsvis har inte termiterna hunnit med att äta så mycket, men vad vi måste göra är att gräva en barriär runt hela huset som ska fyllas med gift, ja inte vi personligen men ett pest control company - på så sätt dör de termiter som redan är i huset och inga nya kan komma in. Kostar naturligtvis en förmögenhet, men man måste ju vara rädd om sitt hus!!
Kram♥

1 comment:

 1. http://www.vindsromantik.blogspot.com/

  Hej
  Önskar er en trevlig dag, som låter helt fantastisk.

  Tråkigt med termiterna, men ni lyckades stoppa dem i tid.


  Kramar
  /Maggan

  ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥