Related Posts with Thumbnails

Saturday, 21 May 2011

Vilken kväll!

Det verkade ett tag som om vi inte skulle hinna till konserten med André Rieu och Johann Strauss orkestern. Hela tiden var det nåt som satte pinnar i hjulen för oss, nåt som orsakade försening trots att vi varit ute i god tid med dusch och bad, påklädning och middagsmat. I bilen sade Jonah till Lily: - We are going to see André Rieu! En mysig liten kommentar som värmde mammahjärtat en hel del faktiskt, speciellt i stressiga tider.

Det kändes som om vi skulle missa alltihopa och paniken började smyga sig på, MEN på nåt sätt hann vi dit i tid och hade en fantastisk kväll!


We made it!
André Rieu är mycket underhållande och han kan verkligen charma hela publiken med både musik och konversation. Det är inte bara en konsert i den klassiska musikens tecken - det är ett spectacle utan dess like - helt fantastiskt! En konsert i världsklass.

Bild från CourierMail

   


La Familia

Barnen uppförde sig exemplariskt. Lily somnade strax innan andra akten och sov mest hela tiden... Jonah får 10/10 i betyg han med. Otroligt egentligen att han orkade vara vaken hela tiden... ända tills 23:30 då vi kröp till kojs. Han är ju bara 4,5år vår lille stilige konsertbesökare.

Ha en underbar helg!

Vad ska ni hitta på? Har vårsolen kommit tillbaka??

Själv ska jag och barnen fixa och trixa härhemma medan
Pappa G ska jobba sina mastodonttimmar på Portside Wharf.
Kram♥

No comments:

Post a Comment

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥