Related Posts with Thumbnails

Tuesday, 31 May 2011

Min blommiga värld

Solen skiner för fullt idag, men attans vad kyligt det är... speciellt inomhus. Fingrarna är alldeles iskalla nu när jag sitter här och knattrar på datorn. Borde egentligen gå ut i solen och njuta.

Har precis bytt internet browser - vet inte vad det heter på svenska... I alla fall har jag haft Internet Explorer sedan jag skaffade min första egna dator 1998, men lately har IE varit urtrög och långsam... så jag bytte till Google Chrome - snacka om skillnad! Huxflux öppnas webbsidorna snabbt och effektivt. Så skönt att slippa irritationsmomentet att vänta - jag har inget tålamod när det gäller att vänta!

Det bästa av allt är att man kan ha olika teman... jag valde Cath Kidston blommiga design - härligt somrigt och aningen lantligt... eller egentligen väldigt lantligt och fint. Ljuvligt är ett annat ord jag tycker beskriver hennes tema! Vad tycker ni? Visst är det fint?!Kram♥
... och ha en underbar tisdag!

5 comments:

 1. Hej
  Tack för titten,kul med lite nytt i dator världen.
  Kramar i massor och ha en fin dag.
  Ninni hagagården

  ReplyDelete
 2. Hej Austaralien.
  Har ni vinter eller sommar nu, och hur varmt är det, ska kolla genom din blogg sen, men nu är klockan så mycket i Sverige. Den är snart ett på natten, så jag halvsover redan.
  Viken blogg ska jag skriva i om jag skriver till dig???
  Hoppas att allting är bra med dig.
  Kram Zara

  ReplyDelete
 3. Hej Pernilla! Hittade dig på "Hemma på Kråkered" och blev nyfiken då jag också bor i Australien. Närmare bestämt utanför Melbourne med man och 2 barn sedan 2004. Vi håller på att bygga ett hus just nu och i och med det började jag blogga för vänner och familj där hemma. Har också letat runt efter en massa inspiration på nätet och hittat en massa nya kul bloggar att läsa. Jag tittar in igen lite senare. Ha en fin dag.
  Cheers Anette :-)

  ReplyDelete
 4. Hej Pernilla! Hittade din kommentar på "Hemma på Kråkered" och blev nyfiken. Jag bor också i Australien närmare bestämt utanför Melbourne. Bott här sedan 2004 med man och 2 barn. Vi håller just nu på och bygger ett hus så jag beslöt också att börja blogga om det. Mest för att mina nära och kära därhemma frågade så mycket och dedtta var ett enkelt sätt att ge alla information och för att det är så kul. Har hittat en massa nya bloggar som inspirerar mitt husbygge och inredning. Jag tittar in till dig igen lite senare.
  Cheers Anette :-)

  ReplyDelete
 5. Ledsen om det blev 3 meddelanden men min dator var urseg och konstig denna morgon. Först nu efter sista försöket ser jag att det står att du ska godkänna kommentaren först. Sorry! Anette :-)

  ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥