Related Posts with Thumbnails

Saturday, 12 March 2011

Vacker i regnet
Var ut en sväng i trädgården imorse. Det regnade lite lätt just då. Passade på efter en häftig regnskur som varade några minuter. Hade sett genom köksfönstret att vår hibiskus blommade igen. Den blommar typ var tredje dag eller nåt. Tycker den är så vacker - härlig färg eller hur?!

Tänker tända ett ljus ikväll och tänka på de som drabbats av jordbävningen och tsunamin i Japan. Nu får det vara nog med naturkatastrofer. Vad försöker egentligen universum säga oss??
Kram♥

3 comments:

 1. Hibiskus får mig att tänka på min mor. Hon älskade den blomman och vårdade den ömt.
  Jo...nog med naturkatastrofer....vad är det som händer. Barnens kusin med pojkvän är i Tokyo just nu och ska, kanske är det dags nu, flyga vidare till New Zealand. Det är enligt planeringen men vi vet ju inte om planen lyfter.

  Kram
  annika

  ReplyDelete
 2. Tyvärr har min stora hibiskus på stam frusit denna kalla vinter! Fastän den var väl inpackad i frigolittäcke!Tycker det är en vacker och tacksam blomma. Kanske blir det en ny till sommaren! Hälsningar Christina

  ReplyDelete
 3. Hej , på dig !!!
  Kul att hitta hit,kom hit via nätet när jag letade efter information.
  Låter mysigt att bo i Australien, har alltid velat åka dit , men inte kommit till skott.Själv hamnade jag i Rom för 20 år sedan och bor fortfarande kvar.
  Älskar inredning precis som du och färg-stilen går i vågor, just nu naturell,vit,beige,brun och grå bas och färgklickar efter säsong och humör....
  Stilen är en blandning av italienska,franska , engelska och svenska ting och maximalistiskt är ordet.
  Kram på dig o ha en härlig helg !!!
  Monica i Rom

  ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥