Related Posts with Thumbnails

Saturday, 25 September 2010

Vårfint!

Efter månader av vinter så har vi äntligen vår... sommaren närmar sig med stormsteg. I sovrummet har jag istället för flanellpåslakan nu härligt lantligt, ljust och fint. Köpte lakanen på eBay och filten på Lifeline (typ Frälsis, Myrorna etc) Kommer ihåg att jag såg en kvinna gå o bära på filten och hon var på väg mot kassan - Jag tänkte att den filten skulle passa alldeles utmärkt här... Hux flux vände sig kvinnan om och gick tillbaka till textilavdelningen och lade tillbaka den på hyllan.. Jag skyndade mig dit. Den kostade $4 ca SEK25 - inte så mycket att fundera på!!

Kram♥

4 comments:

 1. Hej Pernilla
  Tack för att du lämnade spår hos mej, så att jag kan hitta till dej.
  Du är lång borta, men genom bloggen så nära.
  Kul att följa ditt liv i Australien.

  Önskar dej en underbar helg
  Kramar
  /Maggan

  ReplyDelete
 2. Hej där!!
  Vad kul att få besök från andra sidan jorden! :)
  Så ni har sommar när vi får vinter? Vilken fin blogg du har...nu ska jag kolla om jag kan lägga till mig som följare här!
  Njut av helgen, kram Git

  ReplyDelete
 3. Åhh, hittade just till din blogg och lyckliga du som får vara i Queensland jämt! Men inte har ni väl så förfärligt svåra vintrar inte......men skönt med våren i antågande, det dröjer ett tag här det. Just nu är det kuling, regn, mycket regn och löven yr i luften, det är på västkusten det (Bohuslän). Men det är vackert också!
  Jag kommer tillbaka, ha det så gott!
  Kram från Agneta

  ReplyDelete
 4. Hej!
  Morgon hos er nu och lördag kväll hos oss!
  Kul med en blogg från underbara Australien men i svensk tappning!

  Så spännande att du bor "downunder"! Jag har besökt ditt underbara, nya hemland vid 3 tillfällen och älskar det! Queensland var det många år sedan...2001! Har du några favoritställen i delstaten?

  Ha en topppen söndag!
  Hälsar Anna T i Skåne

  ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥