Related Posts with Thumbnails

Sunday, 11 September 2011

Helgmys


Fredagsmyset ☺ i våra fina skålar som jag hittade på Harbour Town nere på Gold Coast. De kostade bara $6.99 per styck (= SEK42-49) och är identiska med Marimekkoskålarna från Iittala!! Snacka om fynd! De är 12cm höga och passar till allt! Såg dem under ett tidigare besök, men då handlade jag inga... Kände sedan att nästa gång MÅSTE jag köpa fyra stycken. När vi sedan kom dit fanns fyra glasfärgade kvar - och en drös  med rökfärgade (?), såna som ser gråsvarta ut. Skyndade mig att köpa och nu står de i favvoskåpet när jag inte fyller dem med godis - eller räkor!
...och lördagslyxen ☺på morgonkvisten! Sååå himla mumsigt med räkor.Kram♥... Hoppas ni också njuter av lite 'lyx' i er tillvaro.
Ha en trevlig söndag!

Tänk att det är 10 år sedan September 11 *ryser*
Kommer ihåg att jag var på simhallen i Kungsbacka med mina fritidsklubbsbarn när jag fick reda på vad som hänt. Cyklade sedan hem till Hammerö och kollade på nyheterna...

Vad gjorde ni??

4 comments:

 1. Visst är de fina de skålarna.. Och du hittade ju billiga sådana =)

  Ja jag minns med 11 september som det var igår.. Jag såg det när jag slog på tv´n på förmiddagen.. Helt overkligt!! Tänk att man inte kan få lite fred i världen, att det skall vara så svårt..

  Ha en fin dag..

  Kram Mia

  ReplyDelete
 2. Vad roligt att hitta in hit till din fina blogg. Önskar dig en fin söndag. För 10 år sedan minns jag att jag satt på ridlektion med makens dotter när jag fick höra vad som hänt. Fruktansvärt. /Gela

  ReplyDelete
 3. Oj, så mycket smaskigt du bjuder på idag! Skålarna ser verkligen ut som Marimekko, - där gjorde du ett fynd!

  Idag för 10 år sedan satt jag och mina kollegor på vårt arbetsrum och jobbade när en tjej fick ett telefonsamtal från sin sambo. Efter det satt hela min arbetsplats i personalrummet och tittade på direktsändningarna i TV. En overklig känsla... Vi skulle ha kräftskiva senare på kvällen, men det blev inte så mycket med det.

  Önskar dig en fin söndag Down Under!

  /Anna-Karin

  ReplyDelete
 4. Hej vännen!
  Jättefina skålar, älskar Marimekkoskålarna! =)
  Visst har tiden gått fort? Jag tror att alla kan relatera till vad man gjorde och var man var just den 11/9, 2001. Jag var på jobbet, då i Ica-butik, och sprang mellan kassan och lagret för att hålla koll på tv:n, en helt overklig känsla.
  Önskar dig en härlig söndag!

  Kram kram

  ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥