Related Posts with Thumbnails

Monday, 7 February 2011

Ny vecka - nya äventyr

Måndagen är äntligen här - efter en lååång helg ensam med barnen. Mannen jobbar alltid lördag 08:00 -12:00 + 13:00 - 01:00 och söndag 13:00 - 01:00, så då är det 'ensamma mamman' som gäller, i alla fall i två dagar.

Denna veckan och den kommande får mannen en massa jobb då hans chef och fru åker på semester i två veckor... 8 dagar med extra arbete - 16:15 - 01:00 Wooohooo! Money money money... Jag tycker att hans chefs fru kunde sluta jobba och istället får Grant ta över hennes arbetsdagar permanent. Hmmm, det skulle vara nåt det!

Vi har varit aningen krassliga i helgen. Lily med nån slags ögonfluss och snuva... jag med värk i kroppen och hosta... plus aningen ögoninfektion också. Jonah med hosta och snuva (det enda negativa med day-care är att man får hem en massa bacilusker som vandrar från den ena personen till den andra, fast kroppen behöver ju nåt att jobba med också!) - Det är bara Grant som klarat sig. Hoppas han håller sig frisk nu när han ska jobba jobba jobba.


Visar en bild från mitt kök, min Carl Larsson hörna. Tycker denna bilden är så varm och härlig. Man riktigt känner hur angenämt och trivsamt det var runt bordet på kvällskvisten hos Carl Larsson och hans fru... riktigt mysigt!

Hoppas er vecka är fylld med äventyr!

Kram♥

1 comment:

  1. Bra att du länkar från Fejjan så man lätt kan glida in här och läsa!
    Kram kram Viktoria

    ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥