Related Posts with Thumbnails

Sunday, 7 March 2010

Inred lantligt ~ inne & ute

Har Anna Örnbergs "Inred och dekorera ljust och lantligt : shabby chic, slitet charmigt, nytt och nött"...
Något vitt, något grått,något nytt, något fått,något gammalt och slitet,något blankt, feminint och slitet ... och det är en sån otroligt mysig bok. Lättläst och med otroligt vackra och inspirerande bilder.
Snart dyker hennes "Inred lantligt inne & ute" upp.
Loppisfynd, arvegods, zink, rost, lite skavt och skevt med charmig patina ? Shabby chic kallas den ljusa, lantliga inredningsstil som innehåller allt detta och passar lika bra i svenska hem som på den franska landsbygden.

I denna fantastiska bok finns en massa inspirerande bilder och roliga idéer, för såväl sommar som vinter, ute som inne. Även trädgårdens gröna rum kan inredas i shabby chic stil! Men framför allt innehåller boken handfasta tips och beskrivningar till hur du fixar de finaste detaljerna, skapar stilen och fångar stämningen. Anna Örnberg har rätta känslan för hur du ska göra det lantligt och mysigt hemma, hela året om!
Källa: Adlibris
Längtar tills den finns ute på marknaden... då lär jag beställa den och sitta sent på kvällen, när barnen sover sött, den enda tiden då jag också kan drömma mig bort... ♥

No comments:

Post a Comment

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥