Related Posts with Thumbnails

Tuesday, 2 August 2011

Vad gömmer sig...

 här bakom dörren?

    

    

Hälften av mina favoritglas har fått flytta in i skåpet så att de alltid är nära till hands ☺

Kram♥... och ha en trivsam tisdag. Idag var det dags för pre prep igen. Veckorna går så snabbt, så snabbt. Snart är det vår och sommar igen! Solens underbara strålar var framme när vi promenerade iväg i morse - gräset hade fortfarande dagg... Det var mycket vackert. Luften var kall och klar. Det kändes nästan som en svensk höstdag ☺*drömmer*

4 comments:

 1. Åh, de där glasen är så himla fina! Just den modellen har varit lite "poppis" i bloggvärlden det senaste året, kul att se dem i ett hem utomlands också!

  Önskar dig en fortsatt fin vecka!
  /Anna-Karin

  ReplyDelete
 2. Vilka fiiiina glas! Förstår att de är favoriter. Låter rätt exotiskt med mangoträd ;0). Drömmer om vad man skulle kunna odla bara man bodde i Italien... hmmmm en vacker dag kanske man kan ha ett litet hus att åka till när allt känns kallt och trist här hemma... Hoppas du har en härlig vecka. Vi har sista veckan på semestern och sliter som små djur för att få altanen färdig.

  Kram/ Anna

  ReplyDelete
 3. Ja, just ja, ni har ju vinter nu! Å tänk om vi här skulle få vår igen istället för att ha en höst som väntar om någon månad...

  ReplyDelete
 4. Vilka jättefina glas du har där med fin fot!!!! Ja, du har vår och sommar framför dig, själv börjar jag fundera över hösten nu, haha.

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥