Related Posts with Thumbnails

Wednesday, 6 April 2011

Country Homes & Interior April 2011

Här kommer min favorittidning igen! ...den brittiska Country Homes & Interior är en klar vinnare när det gäller all things country-living. Ljuvliga bilder på engelska slott, mysiga hus och härliga stugor - för att inte tala om alla vackra vyer!! Wow, säger jag bara.

Eftersom tidningen importeras från Storbritannien och kommer med båt så får vi i Australien vänta en hel månad på tidningen, dvs januarinumret kommer i februari osv - OM man inte beställer via airmail för då får man tidningen samtidigt som den kommer ut i Storbritannien minsann, fast då får man snällt punga ut med $20 per tidning, vilket omvandlas till ungefär SEK130 (!)

Frågade vår lokala tidningsaffär om man kunde få tag på andra europeiska inredningstidningar och då hade jag naturligtvis de svenska i åtanke... Killen bakom disken tog fram sin tjocka inköpskatalog och började bläddra. Inga svenska tidningar, men både franska och spanska fanns med - inte riktigt samma sak förklarade jag artigt...

Vissa nummer läggs ut på internet och då kan man ladda hem tidningen gratis som pdf-fil. Kul grej, men det är ändå en helt annan känsla att sitta och bläddra i en tidning istället för att sitta framför datorn. Här kan ni ladda hem tidningen om ni känner för det! Läs och njut.

Kram♥

No comments:

Post a Comment

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥