Related Posts with Thumbnails

Friday, 14 October 2011

Men kära nån,

Hur mycket regn kan det komma på ett dygn egentligen??

Nu är vädret så där konstigt igen. Vi fick åska igår eftermiddag och ösregn - det kom ju hur mycket regn som helst... Jag var in och läste vår nyhetsblaska CourierMail på nätet och då visar det sig att det varit katastrofväder inne i Brisbane med regn, åska och en massa hagel - så mycket hagel att det såg ut som en svensk vinterdag!! Det är bara vår ännu... Nu har vi verkligen fått en försmak på vad sommaren kommer att bjuda på.

Här kommer några utvalda bilder från eländet:


Ovädret drar in västerifrånKälla: Läsarbilder från CourierMail

Den australiska sommaren är den mest föränderliga man kan tänka sig. Vi har allt från strålande sol och varmt o fuktigt till orkanstormar och riktiga åskoväder med både hagel och ösregn med risk för översvämning. Som om vädret inte skulle vara nog, vi har ju tätt som ofta stora skogsbränder som härjar lite var stans när det är torrt. Är det inte det ena så är det det andra!!

Kram♥... och hoppas ni alla har en trevlig och torr tillvaro☺ Här ska det visst regna idag med och åskovädret kommer som ett brev på posten i eftermiddag. Hoppas bara att vi slipper hagel stora som golfbollar!!

1 comment:

  1. Vilka bilder!! Jisses..å mitt i allt en kakadua? ser nästan lite surealistiskt ut. Hoppas verkligen ni får finväder nu när det är helg.
    Här har det blivit kallt plötsligt men det går ju att sätta på sig kläder.//Fia

    ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥