Related Posts with Thumbnails

Sunday, 12 December 2010

Det tredje ljuset är tänt...

Nu är det nära... Himmel och pannkaka, alltså! Två veckor till jul och jag har massor att göra...
Har redan nu avklarat Janssons Frestelse och Lussebullar, men det är ju massor av julmat som jag måste greja med alldeles innan jul: kalvsylta, köttbullar, gravad lax + sås och min absoluta favorit: inlagd sill!

Idag bjuder vädergudarna på 21-28°, vilket innebär att det är ca 21° på morgonkvisten och under dagen blir det en topptemp på +28°. Det är också risk för oväder innan kvällen - regn och åska. Det är inte bara solsken här down under!! Det finns liksom inget väder som är "lagom"... antingen är det regn - massor av regn eller BARA solsken. Dagarna med växlande molnighet och kanske en mulen himmel är väldigt sällsynta - vilket innebär att jag njuter mer när de dyker upp!


Ha en underbar 3:e Advent!

Kram♥

2 comments:

 1. Oj vilken temperaturskillnad! Här är det -17 grader kallt, burr! Lussebullarna ser goda ut! Jag har tyvärr inte hunnit baka ännu, lyckligtvis har jag fått lite hembakat från min mormor och svärmor. Ha en fortsat trevlig 3:e advent!
  Kram Anki

  ReplyDelete
 2. Här har vi haft minus 9 idag och strålande sol. Jag var ute i skogen och tog en liten gran, det blev kallt efter ett tag. Skulle gärna ha din värme ett tag, låter ju skönt när man fryser. Så härligt att du fixar så mycket julmat, och dom här två veckorna kommer gå jättefort.
  Adventskram
  AnnaMaria

  ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥