Related Posts with Thumbnails

Friday, 8 October 2010

Ljuvligt vitt

Vaknade upp till en grå och regnig dag. 82% luftfuktighet och +23° Vad passar bättre än att städa och byta lakan så att sängen ser himmelskt inbjudande ut i ljuvligt vitt? Påslakan och prydnadskuddar från IKEA och överlakan med hemvirkad spets inköpt från Amerika (eBay.com). Där kommer jag att sova gott i natt. Längtar redan...
Kram♥

4 comments:

 1. Där hade ju jag kunnat krpa ner nu när jag jobbat hela natten :-) Fast jag tar sängen hemma, för långt till Australien även om sängen såg inbjudande ut..

  Kram Mia

  ReplyDelete
 2. Hej Pernilla
  Så roligt med en hälsning från Australien. Regn och grått har vi här också, men inte 23 grader tyvärr. Så fint du bäddat, vitt fräscht och vackert. Ha en fin kväll, för det är väl kväll hos dig nu.
  Kramar
  AnnaMaria

  ReplyDelete
 3. Hej!
  Jag vaknade också till en regnig grå dag men termometern visar 6 grader... Vad kul att hitta hit. Och häftigt att du håller Sverige vid liv down under. Jag har varit i Australien flera gånger och när jag var yngre var planen absolut att flytta dit. Men så blev det inte och därför drömmar jag bara alltid om att få åka tillbaka någon gång. Nu kan jag ju följa lite svenskliv i Australien genom dig!
  Ha det gott i fuktvärmen!
  Ellinor

  ReplyDelete
 4. +23 låter bättre än våra ynka grader... Härligt med nybäddad säng! :)


  Kram Evelina

  ReplyDelete

Please feel free to write a message or two ;)
I love reading all your comments!

♥Hugs♥