Related Posts with Thumbnails

Friday 25 June 2010

Glad Midsommar - Midvinter ♥


Idag har vi en strålande fin dag - vintervädret gör mig så glad! Soligt och varmt... ♥ Hoppas midsommarvädret blir fint hemma i Sverige också. Bilderna kommer från förra årets midsommarfirande. Mumsigt med lite midsommarmat i all enkelhet!

Monday 21 June 2010

Sweden Style


...är en annan bok jag brukar kolla i och få inspiration ifrån. Jag köpte den på eBay för några år sedan. Kommer ihåg att jag betalade US$0.04 för boken och US$9.99 för frakten hit till Australien - nåväl, det var det värt!



Den lilla boken är fylld av underbara bilder - utomhus och inomhus.

Sunday 20 June 2010

Kungligt bröllop



... måste väl också haka på alla andra och skriva några rader om Kronprinsessan Viktoria och Daniel Westlings bröllop. Har egentligen inte följt med några bröllopsförberedelser från denna sidan av jordklotet. Visst har jag läst Aftonbladet på nätet, men det var inte förrän igår när jag kollade lite på live-sändningen på Aftonbladet och idag när jag såg bröllopsbilderna som jag riktigt insåg vilken stor händelse det var! En historisk dag.
♥ Må de leva lyckliga i alla sina dagar ♥

Country Homes and Interiors magazine

...är min absoluta favorittidning.
Country Home and Interiors is the magazine that celebrates the best of modern country decorating style. Inspired by the spirit of today's relaxed living, you'll find page upon page of gorgeous real homes, plus a fresh take on country-inspired decorating.
Ibland finns det t o m artiklar och härliga bilder från Sverige!

Swedish Country Interiors



Nu sitter jag här i den australiska vinterkylan. Vi hade +19° där datorn finns så AC:n är nu igång. Det var betydligt kallare i resten av huset... Vågar inte kolla efter, men om händerna känns som isbitar är det kallt! Det stora fönstret i vardagsrummet släpper in en massa kyla - hade varit käckt med ett tvåglasfönster! Nåväl, det är i alla fall varmare utomhus. En topp på 22°, klarblåhimmel och strålande sol är ju aldrig fel!

Av en slump hittade jag denna bok när jag kollade på böcker på Amazon.co.uk. Det blir nog nästa inköp till min boksamling - så många fina bilder. Godis för själen!