Related Posts with Thumbnails

Thursday 31 March 2011

Nystädat på hyllan





Som ni säkert förstår så är det inte alltid städat på dessa hyllor. Nederst får porslinet samsas med småbilar och diverse andra leksaker. Det är ett under att inget har gått sönder - än! Jag kanske inte ska ropa 'hej' riktigt ännu...
Kram♥

Monday 28 March 2011

Underbart väder

   

När maken jobbar sina mastodontdagar passar jag och barnen på att hitta på lite skoj utomhus. I helgen var vi ute och lirade boll, åkte rutschkana och hjälpes åt att sopa på ena långsidan av huset. Det var så mysigt. Efteråt gick vi in och drack vatten och sedan åt vi lunch.
 
    


Så här fin blev sidan på huset sedan vi sopat bort löv och annat smått och gott:

   

Idag är det grått och regnigt - en riktigt fin mysardag.
Kram♥

Sunday 27 March 2011

Mys i mammas garderob

Tätt som ofta hittar jag mina småtroll i garderoben sittandes på mina byxhögar... Det är nog ganska mysigt där inne!


Ha en trevlig söndag!

Kram♥

Saturday 26 March 2011

Vår hallvägg...

har sett ut så här ett bra tag - sedan vi hade termiter i badrummet för ett par år sedan. Badrummet finns bakom väggen. Tragiskt nog har jag blivit van att se innerväggen så nu ser jag inte längre att väggen inte är riktigt färdig... Det enda jag tycker är lite obehagligt är att småkryp och mindre djur kan hälsa på eftersom det är öppet upp till innertaket. En dag kommer käre maken att avsluta påbörjad renovering! *längtar*





Kram♥

Friday 25 March 2011

Wow,

jag vaknade upp till en strålande klar fredagsmorgon. Intet moln på himlen. Luften känns kall och klar med en temperatur på +18°. Härligt härligt! ... en topp på +31° väntar, så jag ska passa på att njuta nu.



   


Hoppas ni alla har en trevlig fredag och efterföljande helg!

Kram♥

Thursday 24 March 2011

Snart helg


...Torsdagkvällen är snart till ända. Det är kolsvart ute, men temperaturen ligger på härliga 24°C. På torsdagarna har våra lokala shoppingcenter Late Night Shopping, dvs öppet ända till klockan 21:00.Vi brukar ibland käka middag ute nånstans och låta barnen leka och springa omkring.

Vårt närmaste shoppingcenter är Logan Hyperdome. Där kan man finna affärer som Myer, Big W och Kmart. I centret huserar även Coles, Bi-Lo, Woolworths and ALDI supermarkets and över 220 specialty stores. The Piazza erbjuder uteserveringar som är öppna under både lunch och middag 7 dagar i veckan. Bio, bowling och lekplats finns även på piazzans område.  Det är mysigt att spendera den ljumma höstkvällen där... ♥

Kram♥


Foton från Wikipedia

Wednesday 23 March 2011

Hösten är som sagt här...


   

men nu har vi haft crazy väder igen. Igår hade vi +35°. Jag längtar verkligen efter lite svalare väder... lite lagom varmt så där... sååå typiskt svensk jag är - lagom!! Vad jag menar med det är ungefär +20-25° och på kvällen lite svalare så man måste ta på sig en tunnare jumper eller ännu bättre, en tjocktröja eller jacka!! Jag har en uppsjö med tjocktröjor som jag tog med från Sverige - hade inte hjärta att skänka bort dem. De ligger i garderoben och används som ni förstår inte särskilt ofta.

Igår var det fortfarande +28° sent på kvällen... och nu väntar en ny dag med sol och +33°.

Ha det så bra!
Kram♥

Sunday 20 March 2011

Å, här öser regnet ner...

Det regnade precis hela dagen igår och idag ser det ut att bli likadant väder... Grått, grått, grått - och mysigt. Perfekt helg att krypa ner under filten och kolla ett gäng filmer, om man inte hade två småtroll som måste skötas om...

Maken ska iväg och jobba senare idag så vi ska göra en power shopping-runda dvs hinna med så mycket som möjligt på minsta möjliga tid - vi får se hur det går...

Kram♥

Friday 18 March 2011

Har inte gått under jorden, men det känns så...

Nu har jag inte bloggat på nästan en hel vecka... Tror jag har lite torka när det gäller att skriva plus att jag/vi förlagt vår nya kamera. Hmmm, inte kul... Förhoppningsvis, eller kanske inte, har vår lillfröken fått tag på den och gömt den i nåt köksskåp. Hursomhelst, väldigt frustrerande alltihopa!

Idag väntas åska och ungefär +30°. Regnet kommer också på besök i dagarna tre enligt väderprognosen.
Ah, well... det är ju inte så farligt om man jämför med SMHI's varning i Aftonbladet: snö och is i större delen av Sverige. Brrr! Ta det försiktigt om ni är ute på vägarna, kära bloggvänner! ...och ha en trevlig helg.
Kram♥

Saturday 12 March 2011

Vacker i regnet




Var ut en sväng i trädgården imorse. Det regnade lite lätt just då. Passade på efter en häftig regnskur som varade några minuter. Hade sett genom köksfönstret att vår hibiskus blommade igen. Den blommar typ var tredje dag eller nåt. Tycker den är så vacker - härlig färg eller hur?!

Tänker tända ett ljus ikväll och tänka på de som drabbats av jordbävningen och tsunamin i Japan. Nu får det vara nog med naturkatastrofer. Vad försöker egentligen universum säga oss??
Kram♥

Thursday 10 March 2011

Himmel vad tiden går...

Det känns som om det var igår jag var gravid med Jonah... Nu är han snart 5 och börjar skolan nästa år. Min lillkille ska börja skolan i början på 2012! Wow, time flies! Är så glad att han ska börja prepRochedale State School. Prep klassas väl som 'nollan' i Sverige - om det fortfarande kallas så?

Skolans färger är blått och gult - känns lite extra speciellt att han ska gå omkring med Swedish colours hela dagarna. När han kommer upp i de äldre årskurserna är det vitskjorta och slips som gäller...
Kram♥

Monday 7 March 2011

Korv och makaroner...







 


är mina barns favoritmat. Vi handlar korv på IKEA. Den kallas för 'Varm Korv' och ska enligt förpackningen sjudas i 5 minuter. Jag tycker den är godare om man lagar till den i stekpannan istället för i vatten. Kidsen gillar den stakt och det är sonens önskemål på helgerna, tillsammans med sin teddy spaghetti-pasta.
 Kram♥